sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Antiloopin aika

Jassoo! Jakso vaihtuu tiistaina ja perjantaina annoimme viimeiset voimamme styrox ystävillemme. En ole aivan varma jatkammeko otuksia enään ensi jaksossa tai milloinkaan. Oli miten oli en luovuta antilooppini suhteen! Aijon saada sen valmiiksi vaikka mikä olisi. Tässä hieman kuvia eri työvaiheista ja kohdista joissa Minna on onneksi ollut kameran kanssa valmiina! Iso kiitos siis Minnalle kuvista!

Kuten jo aikaisemminkin sanoin, tein styrox versioni kanssa samat virheet jotka olin saviversiossa tehnyt. Jouduin irrottamaan toisen harjateräksen ja kiinnittämään sen uudestaan, leikkasin palan pois ja tein uuden ja tietenkin antiloopin yrittäessä itsemurhaa tuolilta toin sen väkisin takaisin eloon. Tällä viittaan siihen kun antilooppi hyppäsi tuolilta alas ja pirskouti maahan kolmeen osaan. Nykyään antiloopin kaula on täytetty uretaanilla ja puutikuilla ja se toipuu styrox kopissa saamistaa kolhuista.

Ja mikä hienointa! Ainoastaan korvat tarvitsevat enään muotoilua. Koska sarvienkin väli on jo poistettu ja antiloopilla on kaksi kaunista sarvea. Tämän ikuisen styrox veistelyn jälkeen olisi tarkoitus paperoida tämä otus. Tietenkään en lupaa mitään tästä vaiheesta koska en tiedä opetuksen kulusta vielä tarkemmin. Antiloopin kanssa on menty ylös ja alas mutta eihän siinä mitään hauskaa olisikaan jos ei haastetta olisi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti