maanantai 16. tammikuuta 2012

Kolmella viikolla eteen päin (3,4,5)

Kolmas viikko alkoi taas Vaao:n raksa poikien kera. Muutin jo valmiita seinärakenteita piukkoihin paikkoihin sopiviksi, siirtämällä tolppien paikkoja ja kiinnittämällä vaakapuita levyjen saumakohtia varten. Pääsin myös aloittamaan levytystä. Rakensin vanereiden yläosaan kehikon jonka avulla levy pysyi suorassa kun se nostettiin ylös ja ruuvattiin kiinni. Ruuveja meni todella paljon. (Joulu lomalla söin kinkkua ja ammuin raketteja..)
Vanhasta taioin uutta

Finnfoamista saa kaidetta ja oven pieltä
 Neljännellä  ja viidennellä viikolla oli mm. maalausta, porras koristeiden tekoa, pyörien ja saranoiden kiinnittelyä, tiettyihin astekulmiin kappaleiden sahailua, listottamista, verhoilin tuolin, listotin, lakkasin ,spray maalausta, hiontaa, ulkomainoksen kiinnitystä, johdon kuorintaa, rantatuolien kankaan kiinnitystä, lenkkien kiinnittelyä, levytystä, lakkausta, liimailua ja vaikka mitä.
Tästä se levytys lähtee!

Pienellä koristeella estettiin kaiteen heilunta
Lisä palan levytys ja listotus vaiheessa
Näytelmässä on kaksi ovea, sain kunnian laittaa ovet toiminta kuntoon, saranoin, listotin, lakkasin Marian tekemät ootraukset ja varmisin että ovet aukeavat kunnolla, eli pientä hiomista ja veistelyä piti vielä tehdä. Lavan reunoilla oli pienet lisä korokkeet jotka levytin, listotin ja maalaisin. Tässä vähän kuvia matkan varrelta.Valmiista lavastuksesta otan sitten kunnon kuvia.

1 kommentti:

  1. Hienoa nähdä et muutkin tykkää askarrella ja rakennella kaiken näköstä ;)
    Törmäsin sun sivuihin kun katoin finnfoamista lisäinfoo omaa keväistä projektia varten.
    Hauskaa kevättä !
    -Lasse

    VastaaPoista