lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kolminkertainen päivitys

Monta asiaa on meneillään ja kaikkea tulee touhuttua. Tässä jaksossa meillä on jälleen Eilaa mikä tarkoittaa sitä että on aika palata puuntyöstö koneiden ihmeelliseen maailmaan ja valmistautua tulevaa näyttöä varten. On myös Arxhippaloiden hommia.

Harjoituskehys 

Harjoituskehys oli nopea homma jossa pääsi käyttämään katkaisusahaa,oikohöylää,tasohöylää,pyörösahaa ja uutuutena alajyrsinkonetta. Alajyrsinkoneen toiminta vaikutti aluksi monimutkaiselta mutta monien testiajojen jälkeen se tuntui jo hyvältä kaverilta. Kehys kasattiin liimalla ja pistettiin puristuksiin. Sitten irrotus ja hionta.


Arxhippaloiden nukketeatterin nuket

Tässä hommassa olen Vilman apuna. Tarkoituksena olisi siis valmistaa 30 kpl eläinaiheisia nukketeatterin nukkeja. Hain netistä erilaisia eläin aiheisia värityskirja kuvia ja tulostin ne, liimasin ne sitten 9mm vanerille spray liimalla niin, että vain toinen puoli on liimattu. Näin paperi on tarramasesti kiinni vanerissa. Kuvat  leikataan muotoon lehtisahalla jonka teränkin opin jo vaihtamaan kun se pirulainen katkeilee kovin usein. Vilma on valmistanut sitten nukketeatterin esitysboksia.


Saksanhirvi seisoo nyt paikoillaan

Saksanhirven jalustaa tummennettiin vielä vähän ja se kiikutettiin ammattikoulun puolelle. Siellä se nyt on ihmisten ihailtavana ja ihmeteltävänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti