sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Porin Golgata

Kyseisen projektin rakennus vaiheesta ei hirveästi ole meikällä tietoa sen takia etten ollut mukana, koska parantelin sitä jalkaani. Yksi eli se viimeinen rakennus päivä Golgatalla oli kuitenkin raskas,nopea tempoinen,kireä ja välillä taas niin leppoisa. Tuona maanantaina oltiin klo 8.00 jo hommissa ja rakennus aikaa oli klo 16.00 asti. Olin ensin sahaus pisteellä, käsisirkkelin avulla leikattiin levyä oikean kokoisiksi ja kannettiin niitä sitten ees ja taas. Sitten leikattiin rimaa joka myöhemmin auttaisi päällyste huovan kiinnityksessä ja toimisi varoittimena näytelijöille. Turvaliivejä ja kypäriä oli pakko käyttää.

Sitten kiivettiinkin golgatan päälle aloin kiskoa Millan kanssa painavia huopia golgatan päälle ja levittelemään niitä. Huopa vaati leikkaamista ja viiltelyä että se asettuisi aloilleen. Kiinnitys tapahtui nauloin ja ruuvein. Jossain vaiheessa näkyvys alkoi olemaan heikko kun taivaalta tiputteli valtavan kokoisia lumihiutaleita. Golgatan rakennus ryhmä kuva otettiin n. klo 16.15 että aikataulussa pysyttiin yllättävän hyvin.

Purkuhommaan meitä lähti 5 ihmistä. Meitä oli jo vähän autettu huopien kanssa,mutta hommaa oli. Irrotettiin naulat ja ruuvit, poistettiin liinat, kannettiin trukkilavoja, kannettiin hakitelineiden osia, ja totta kai siivottiin. Viidelläkin ihmisellä saa näköjään tuommoisen Golgatan purettua, hyvä tietää tulevina vuosina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti