keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Se sarvipäinenkaveri


Eli siis antilooppi! Ystäväni pääsi jo pois styrox kopista ja nyt se on matkalla jälleen. Hion styrox pintaa vähän ennen paperoinnin aloitamista ja nyt olenkin sitten jo paperoinut esimmäisen kerroksen kokonaan. Paperointi siis tapahtuu voimapaperilla ja vesiliima seoksella. On kuitenkin vielä pieniä kohtia mitä pitää tarkastaa ja hioa vähän ennen seuraavaa kerrosta. Seuraavaan kerrokseen sekoitetaan jo vähän väriä. Ihan hyvä vaan sillä, eihän siä muuten näkisi mihin sitä paperia oikein on toista kertaa laittamassa. Laitan tähän vielä muistin virkistyksesi myös kuvan alkuperäisestä patsaasta.


   



Styroxinen versio takaviistosta, muodot näkyy kivasti. On hassua kun mielestäni yksi kaunneimmista kuvakulmista. Takaosassa saikin sitten jo käyttää ihan aivoja, koska patsaasta ei ole olemassa takaapäin kuvia.









Paperoitu versio, eli tämä nykyinen ulkomuoto. Näyttää kovin kovalta ja kiviseltä mutta väri tuo elävyyttä. Paperointi auttaa siihen, että patsaan voi maalata ja että siitä tulee tukevampi.









Alkuperäinen kuva. Värit tulevat olemaan samat kuin tässä, saas nyt nähdä sitten että tuleeko kultainen maalikerros ensin ja sitten vasta tuo turkoosihtava. Näin ainakin olen sen suunnitellut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti